Odluka o radu na projektu

Dana 19.03.2020.g. prema preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u  svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom, donosim Odluku o izmjenama radnih obveza djelatnica na projektu „OSI za OSI – integracija nezaposlenih gluhih žena na tržište rada, UP.02.1.1.05.0301“

S obzirom na Odluku navedenog Stožera o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, zaposlene djelatnice za vrijeme trajanja ovim mjera obavljati će isključivo poslove vezane za dostavu namirnica, lijekova i drugih potrepština te poslove novčanih transakcija za krajnje korisnike.

Radne zadatke će biti obvezne obavljati u skladu s Uputama za siguran način obilaska starijih i nemoćnih osoba danim od strane Stožera.

Podsjećamo, projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u 100% iznosu od 1.175.186,70 HRK. Projekt se provodi od 17. siječnja 2019. do 17. srpnja 2021.

Za više o EU fondovima posjetite:

www.esf.hr
www.strukturnifondovi.hr

S poštovanjem,

                                                                                                                                                                           Predsjednica

Katarina Tonković

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Saveza gluhih i nagluhih grada Zagreba.