Javni poziv

Savez gluhih i nagluhih grada Zagreba  po potpisanom Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „OSI za OSI – Integracija nezaposlenih gluhih žena na tržistu rada“ – UP.02.1.1.05.0301 u sklopu programa „Zaželi“ – program zapošljavanja žena, dana 08.02.2019. raspisuje

JAVNI POZIV

ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU

„OSI za OSI – Integracija nezaposlenih gluhih žena na tržistu rada“ – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Pozivaju se ženske osobe na iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektu „OSI za OSI – Integracija nezaposlenih gluhih žena na tržistu rada“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom će se omogućiti edukacija i zapošljavanje žena koje će pružiti potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima.

Na ovaj poziv se mogu prijaviti žene koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

-nezaposlene žene prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a,

-starije od 50 godina ili osobe s invaliditetom,

-osobe koje koriste HRVATSKI ZNAKOVNI JEZIK.

Vrijeme trajanja projekta je 30 mjeseci, a uključuje edukaciju za zanimanje gerontodomačice i Ugovor o radu trajanju od dvije godine.

Sve zainteresirane žene, molimo da se osobnim dolaskom jave u Savezu gluhih i nagluhih grada Zagreba do 20.veljače 2019 godine., te dostave presliku osobne karte i potvrdu da se vode u evidenciji HZZ-a.

Također pozivamo sve starije osobe, te osobe u nepovoljnom položaju (osobe s invaliditetom, osobe s mentalnom retardacijom, kronični bolesnici i dr.), a kojima je potrebna pomoć, potpora i podrška u kućanstvu da se jave u Savezu gluhih i nagluhih grada Zagreba do 20.veljače 2019 godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredovno vrijeme Saveza gluhih i nagluhih grada Zagreba, osobno ili na telefon broj: 01/4619-116.

Predsjednica SGINGZ:

Katarina Tonković