Psihosocijalna podrška ženama s invaliditetom u reproduktivnoj dobi - završna konferencija

 • Pozivamo vas na završno predstavljanje rezultata projekta i promociju edukativnih materijala namijenjenih slijepim i gluhim ženama objavljenih u okviru projekta ''Psihosocijalna podrška ženama s invaliditetom u reproduktivnoj dobi''.

  Projekt je provela udruga Roditelji u akciji – Roda u partnerstvu s Udrugom slijepih Zagreb i Savezom gluhih i nagluhih Grada Zagreba. Provodio od rujna 2015. do rujna 2016. uz financijsku podršku Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske u iznosu od 75.000,00 kn. Cilj projekta bio je unapređenje reproduktivnog zdravlja žena s invaliditetom budući da su brojne prepreke, arhitektonske i one u svijesti uže i šire zajednice, na putu do majčinstva žena s invaliditetom. Seksualnost, trudnoća i majčinstvo žena s invaliditetom još uvijek su tabu teme, a podrška koja im je potrebna tek se počela razvijati kroz ovaj projekt.

  Završno predstavljanje rezultata projekta, edukativnih materijala i rezultata istraživanja održat će se
  15. rujna 2016. od 11.00 do 13.00 sati,
  u prostorijama Udruge slijepih Zagreb,
  Draškovićeva 80/III, Zagreb.

  Osigurano je sufinanciranje troškova za sudionike/ce koji dolaze izvan Zagreba. Budući da su sredstva ograničena, prednost prema redoslijedu prijave imat će osobe koje su zaposlene ili koje volontiraju u udrugama osoba s invaliditetom.

  Način prijave

  • putem ON-LINE OBRASCA
  • telefonom na broj (01) 61 77 500 ili faxom na broj (01) 61 77 510
  • e-mailom na adresu ured@roda.hr

  Kontakt

  ured@roda.hr, (01) 61 77 500

  PRIJEVOD NA HRVATSKI ZNAKOVNI JEZIK je osiguran.