Podijeljeni prvi paketi kućanskih i higijenskih potrepština krajnjim korisnicima usluge

Dana 04.07.2019. godine je obavljena prva dostava i podjela paketa higijenskih i kućanskih potrepština krajnjim korisnicima tj. osobama starije životne dobi na području grada Zagreba kojima zaposlene žene pomažu u njihovim kućanstvima. U paketu potrepština se nalaze sredstva za čišćenje i osobnu higijenu. Tog dana su koordinatorica Ivana Rajić – Mišković s četiri zaposlene žene podijelile pakete na kućnu adresu korisnika usluge.

Korisnici usluga su svojim potpisom potvrdili preuzimanje paket potrepština i oni su bili iznenađeni i zadovoljni potrepštinama. Smatraju da im ta sredstva su potrebna kako bi radnice za pomoć u kući mogle brinuti za čistoću i održavanje njihovog kućanstva. Svaki mjesec ćemo obilaziti krajnje korisnike i dostaviti im pakete kućanskih i higijenskih potrepština u razdoblju od 24 mjeseca.

U sklopu projekta „OSI za OSI – Integracija nezaposlenih gluhih žena na tržištu rada“, Broj Kodni broj: UP.02.1.1.05.0301 u sklopu programa „Zaželi – Program zapošljavanje žena“, su osigurane potrepštine za osobnu higijenu i održavanje unutarnjeg i vanjskog prostora korisnicima usluge pomoći u kući. Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.