SGINZG surađuje s Neurothom

NEUROTH je vodeći austrijski proizvo­đač slušnih pomagala s tradicijom dugom105 godina. U pogledu kvalitete i inovacija žele u nekoliko sljedećih godina postati vodeća europska tvrtka u proizvodnji pomagala za gluhe i nagluhe osobe. Također cilj im je do 2017.godine udvostručiti broj slušnih zavoda i slušnih centara (trenutačno oko 180) kao i godišnju količinu prodanih slušnih pomaga­la. Trenutačno posluju u Austriji, Švicarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj,a uskoro planiraju šire­nje na tržišta Njemačke i Francuske.

SLUŠNA POMAGALA:

DORO HearPlus 313 CI
Ovaj žičani telefon s pojačalom namije­njen je osobama sa slušnim oštećenjima. Glasnoća i zvuk zvona mogu se prilagoditi in­dividualnim potrebama. Telefon, k tome, ima i optički prikaz dolaznih poziva. Zahvaljuju­ći jednostavnom prebacivanju funkcije ovaj telefon mogu koristiti i osobe s normalnim slušnim sposobnostima zahvaljujući njegovoj funkciji za razgovor bez slušalica, telefon se može univerzalno koristiti.

APARAT ZA KUĆNO ZVONO:
Zvuk pretvara u svjetlosni signal.

Bellman vibracijski jastučić BE1270
Vibracijski jastučić koji se stavlja ispod ja­stuka.

BUDILICA:

Bellmann Visit BE-1341
Budilica Alarm clock BE-1341 tvrtke Bellma­nn odašilje jasne akustične,a istovremeno i svjetlosne si­gnale. Dodatno se može pri­ključiti i vibracijski jastučić BE-1270 (dodatna oprema). Zbog svoje kompaktne izved­be pogodna je posebno za starije osobe.

Sonic Shaker SBP100
Budilica s ugrađenom vi­bracijskom jedinicom i jakim zvučnikom koji je posebno osmišljen za osobe sa sma­njenim sluhom, gluhe osobe ili za osobe koje se jednostav­no teško bude.
Za sve potrebne informacije vezane za kupnju Neurothovih pomagala možete se obratiti Savezu gluhih i nagluhih grada Za­greba. Osim toga možete besplatno i bez uputnice napraviti ispitivanje stanja sluha uz pomoć kupona za koje nam se morate obra­titi u Savez.