Medeki

 • "TIN EXPRESS"

  Sekcija roditelja i djece s oštećenjem sluha Medeki u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, organizirala je vožnju vlakićem „Tin express“ za djecu s teškoćama u razvoju. Vlakić je 14. prosinca 2012. krenuo s Glavnog kolodvora u 9,41 sati, te vozio na relaciji Glavni kolodvor-Velika Gorica-Glavni kolodvor (u trajanju 60 minuta).
  Gradonačelnik Grada Zagreba, gosp. Milan Bandić je kao i svake godine, ispratio djecu na veselo putovanje.


 • FOTOGRAFIRANJE I DRUŽENJE ZA GLUHU DJECU

  Savez gluhih i nagluhih grada Zagreba je u suradnji s Udrugom profesionalnih fotografa Omnibus te s profesionalnim vizažistima i frizerima organizirala besplatno fotografiranje i druženje za gluhu djecu, u subotu, 15. prosinca 2012.
  U fotografskom studiju Udruge Omnibus su uz fotografe bili prisutni frizeri i vizažisti koji su pripremili djecu za fotografiranje. Fotografije su bili izrađene na licu mjesta te je svako dijete dobilo nekoliko fotografija koje je samo izabralo.

 • PODJELA POKLONA


  22. prosinca 2012. godine je u Savezu gluhih i nagluhih grada Zagreba organizirana podjela skromnih poklona za sedamdesetero djece, članova Sekcije roditelja i djece s oštećenjem sluha Medeki.