KREATIVNA RADIONICA SEKCIJE UMIROVLJENIKA

Kreativna radionica održava se ponedjeljkom i srijedom od 17:00 do 20:00 sati. Prijašnja voditeljica radionice, Maja Gotovac, zbog privatnih razloga više je ne može voditi, pa je kao nova voditeljica izabrana Jasmina Vešligaj, također spretnih ruku i puna ideja.

I ove, kao i prošle godine, CITY CENTAR ONE omogućio je našim članovima korištenje prostora i štanda od 15. do 21. ožujka 2008. godine, kako bi dijelom izložili, a dijelom prodavali svoje radove koje su izradili povodom Uskrsa, u okviru kreativnih radionica Sekcije umirovljenika Saveza gluhih i nagluhih Grada Zagreba. To im je bila jedna od rijetkih prilika da se predstave široj javnosti kao gluhe osobe i da predstave svoj rad, pa ovim putem zahvaljujemo CITY CENTRU ONE i gđi. Vlatki Svedružić na ukazanom razumijevanju.

Evo i čestitke koju voditeljica Jasmina napisala povodom Uskrsa: I ove godine, kao i prethodnih godina, okupila se mala grupa ljubitelja kreativnih zamisli, u povodu velikog katoličkog blagdana – Uskrsa. Veselo društvo uz šale i pošalice te obaveznu kavicu, pokazalo je maštu i kreativnost , stvarajući vesele šarene pisanice, vjenčiće i ostale ukrase koji pogoduju nadolazećem blagdanu. Čestitamo Uskrs svim članovima Saveza gluhih i nagluhih grada Zagreba te svima onima koji su nam omogućili svojim donacijama, skromno, ali bogato organizirati kreativnu radionicu. Zahvaljujemo!

Kreativno – likovna radionica Voditeljica: Jasmina Vešligaj